Universiteti Zoja e Keshillit te Mire: Tirana
... [Read More]
Universiteti Sevasti & Parashqevi Qirjazi: Kamëz
... [Read More]
Universiteti Amerikan i Tiranes: Tirana
... [Read More]
Akademia e Edukimit Fizik dhe Sporteve “Vojo Kushi”: Tirana
... [Read More]
Universiteti Kristal: Tirana
... [Read More]
Akademia e Arteve: Tirana
... [Read More]
Universiteti Luarasi: Tirana
... [Read More]
Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”: Vlora
... [Read More]
Universiteti Polis: Tirana
... [Read More]
Universiteti “Aleksander Moisiu” Durres: Durrës
... [Read More]
Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastra: Gjirokastra
... [Read More]
Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”: Shkoder
... [Read More]
Universiteti i Korçës “Fan S. Noli”: Korçë
... [Read More]
Universiteti i Elbasanit Aleksander Xhuvani: Elbasan
... [Read More]
Universiteti Europian i Tiranës: Tirana
... [Read More]
Universiteti Marin Barleti: Tirana
... [Read More]
Albanian University
... [Read More]
University of New York Tirana: Belgrade
... [Read More]
University of New York Tirana: Prague
... [Read More]
University of New York Tirana: Athens
... [Read More]
University of New York Tirana: Tirana
... [Read More]
Universiteti Bujqësor i Tiranës: Tirana
... [Read More]
Universiteti i Tiranës: Tirana
... [Read More]
Universiteti Politeknik i Tiranës: Tirana
... [Read More]